Onze webwinkel is verhuisd naar SumioShop.nl. In dit bericht leggen wij je uit waarom en wat er gaat gebeuren met 1000cadeaus.nl! Lees snel verder…

In 2014 zijn wij begonnen met 1000cadeaus.nl als een webwinkel met allerlei leuke cadeau- en feestartikelen. In de afgelopen jaren is deze webwinkel steeds succesvoller geworden. Maar ondanks dat ontstond er soms verwarring. Men vroeg ons regelmatig of wij cadeaus weg gaven…

Dat bracht ons op een idee! Eind 2019 hebben wij een plan gemaakt om 1000cadeaus.nl als webwinkel, samen met onze andere webwinkel MasterMegaStore.nl, onder te brengen in één webwinkel. Dat is SumioShop geworden! Op SumioShop.nl kun je terecht voor alle artikelen welke wij voorheen verkochten en daarnaast voor nog veel meer! Ook zullen wij de komende tijd steeds nieuwe producten toevoegen.

Om terug te komen op het weggeven van cadeaus. Vanaf nu gaan wij 1000 cadeaus per jaar weggeven! Dat gaan wij doen in samenwerking met Sergio & Renee. Wij gaan cadeaus weggeven aan mensen die het moeilijk hebben of hebben gehad. Bijvoorbeeld door ziekte, het verlies van een geliefde, financiële problemen, etc.

Ken je iemand die het verdient om in het zonnetje gezet te worden? Meld diegene dan aan via onze website en wie weet komen wij binnenkort langs!