Hoe werkt het?

1000cadeaus.nl bestaat al sinds 2014 en is op vele groepen behoorlijk uitgebreid…. Toch bleek er verwarring te bestaan in plaats van 1000cadeaus, 1001 cadeaus werd genoemd. Een andere noemer, maar eigenlijk als een grap bedoeld; 1000cadeaus?!  Mooi, kom maar op met die cadeaus!!!  Daarom hebben wij het volgende gedaan: 1000cadeaus.nl gaat jaarlijks 1000cadeautjes weggeven aan personen (jong tot oud) die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden of een hart onder de riem te steken….. 

Dit gebeurd het hele jaar door, maar de meeste cadeaus worden aan het eind van het jaar weg gegeven aan het Leger des Heils, Voedselbanken en personen die op straat leven om die te kunnen voorzien van nieuwe dekens, ondergoed, sokken,sjaal, mutsen, kammen, tandenborstel en tandpasta, e.d.   

Soms is de pers erbij zoals Radio, TV, locale krant, enz. om hier bekendheid aan te geven.  Onze vloggers Sergio en Renee regelen deze afdeling volledig zelf wanneer en waar zij naar toe gaan om mensen in het zonnetje te zetten. Wil jij ook iemand of een groep personen in het zonnetje zetten of die een hart onder de riem kan gebruiken?  Geef je dan op, meld je aan met je uitgebreide verhaal en wie weet, gaan wij er naar toe namens jou/jullie.

1000cadeaus.nl moest hierdoor natuurlijk een andere bestemming krijgen, en dat is www.SumioShop.nl  geworden.  Sumioshop.nl gaat straks veel verder dan menige webshop. Je kunt er straks een eigen website of webshop kopen waarbij je alle hulp krijgt die je maar bedenken kunt om verder en hogerop te komen. Ook jouw producten zou je dan in Sumioshop kunnen aanbieden voor verkoop. Bovenal zal het een systeem zijn dat zeer gebruiksvriendelijk is omdat snel en simpel de toverwoorden zijn van dit systeem met Succes Garantie!