Top

Over 1000cadeaus.nl

In 2014 hebben wij 1000cadeaus.nl (1000 Cadeaus) opgericht. Wij zijn gespecialiseerd in Cadeau- en Feestartikelen. Op onze website kun je o.a. cadeaus, feestartikelen, gadgets, pluche knuffels, stroopwafels, speelgoed en telefoonhoesjes bestellen. Daarnaast hebben wij nog véél meer unieke en originele artikelen in ons assortiment.

In 2015 begon de webwinkel steeds beter te lopen. Het aantal bestellingen is toegenomen en het assortiment is ook uitgebreid met nieuwe leuke cadeau- en feestartikelen.

In 2016 zijn vanwege het succes van vorig jaar ook gestart met 1000cadeaus.be zodat mensen uit België ook eenvoudig bij ons kunnen bestellen.

In 2017 zijn wij druk bezig geweest met het inrichten van een nieuwe webwinkel met grote artikelen zoals huishoudelijke artikelen, woonaccessoires, auto artikelen en nog veel meer... Deze webwinkel wordt medio maart 2018 gelanceerd!

Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo:

Onze webshop is tevens de enige webshop die 1000 cadeaus per jaar weggeeft! Wij geven o.a. cadeaus weg aan mensen op onze mailinglijst en aan mensen die opgegeven zijn door anderen.

Als je ook kans wilt maken op cadeaus moet je het volgende doen:


  1. Meld je hier aan voor onze mailinglijst;

  2. Klaar! Je maakt vanaf nu regelmatig kans op cadeaus. Zó simpel is het!


Wij nemen per mail contact met je op als je kans maakt en/of iets hebt gewonnen. Het zou super tof zijn als je dan een korte reactie zou willen schrijven of een selfie zou willen maken met je gewonnen cadeau. De reacties publiceren wij dan op onze website zodat iedereen kan zien wie er de afgelopen tijd hebben gewonnen.