Top

Leeftijdspel 18 jaar

  • Leeftijdspel 18 jaar
  • Leeftijdspel 18 jaar
19,95
per stuk
Verwachte levertijd: 1-2 werkdagen


Op zoek naar een verjaardagscadeau voor 18 jarige? Een bijzonder verjaardagscadeau? Dan is dit hilarische 18+ spel een echte aanrader, een echt leuke cadeautip. Voor vriend, vriendin, zus, broer, buurjongen of buurmeisje: een hilarisch spel om te spelen met vrienden en familie.

Ben jij die jonge god? Of al rijp voor het looprekje? Het 18+ spel is een waanzinnig vet spel vol lachwekkende opdrachten en freaky vragen voor alle 18-jarigen. Speel dit 18+ spel en ontdek dat je toch nog steeds een puberale snotneus bent. Of begin je al een hopeloos ouwe zak of muffe ouwe tang te worden? Voor jou te hopen dat je toch die coole, relaxte en natuurlijk supersexy 18-jarige blijkt te zijn. Ontdek het snel, want je weet maar nooit! Het doel van dit spel is te ontdekken wie de mooiste, slimste, populairste én de meest sexy 18-jarige is! Maar... daar moet je wel wat voor doen! Het draairad op het speelbord is onverbiddelijk! Moet je een verraderlijk makkelijk lijkende Beginners-opdracht, een lachwekkende Bezopen-opdracht of een doortrapte Risico-opdracht uitvoeren? Welke opdracht het ook wordt, als je het goed doet, win jij de punten! Degene die het snelst én in het bezit van de meeste punten de finish bereikt, heeft pas écht bewezen Super Vet te zijn.

De inhoud van dit bordspel is een speelbord met draaipijl, spelregels, 6 pionnen, een dobbelsteen en 48 opdrachtenkaartjes. Verras de 18-jarige en ga snel het spel spelen! Heel veel speelplezier!

EAN: 8714436670639

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code